MENY

Om Markan

Markan är ett aktivitetshus för barn och unga som Hässleholms kommun driver med fokus på kultur och delaktighet.

Tidigare var det ett markententeri, ett café för militärer, då det var ett regemente på T4, och därför kallas huset Markan än idag.


Att göra

På Markan finns många olika aktiviteter. Vi har bland annat VR, pingis, tv-spel, brädspel och skaparaktiviteter. Här finns också inspelningsstudio, klättervägg, replokaler, danslokal och scen. Vi arrangerar konserter och andra evenemang. Vill du bara fika går det också bra. Vi erbjuder kaffe, te, kalla drycker, lite godsaker och lättare rätter. Under fliken "program" hittar du alla våra aktiviteter och event.


O.B.S

För att ta del av Markans aktiviteter krävs det ett medlemskap (gäller ej offentliga konserter och evenemang). Det kostar 50 kr/kalenderår. Samt till några av aktiviteterna behöver du boka tid och det gör du i Markans café.


Boka speldatorer och PS4

Gratis • drop in • endast för Markans medlemmar
Varje vecka under Markans öppettider kan du boka speldatorer och PS4 i en timme åt gången. Uppge bara ditt medlemsnummer i Markans café.

O.B.S vid evenemang går det inte att boka.

 

Dans- och karaokespel

Gratis • drop in • endast för Markans medlemmar

Tycker du om att sjunga och dans? Då har vi dansspel och karaoke som du gärna får låna under våra öppettider. Prata bara med Markans personal.

O.B.S vid evenemang går det inte att boka.

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Markan
Wendesvägen 2
281 52 Hässleholm

Telefon 0451-26 71 38,
0451-26 71 39

Se kartalänk till annan webbplats

Din åsikt

Sociala medier

Facebook
Instagram ikon, klicka för att komma till Instagram.
Hässleholms Kommun